Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Purūs itališki bulvių virtinukai su keturių sūrių padažu
Autorius apie receptą: Labai paprasta ir lengva pasiruošti, o į gaminimą galima įtraukti ir vaikus, nes ruošti šiuos virtinukus labai smagu! O pavyksta labai skanūs, sotūs, sūrio dėka kreminiai ir Labai paprasta ir lengva pasiruošti, o į gaminimą galima įtraukti ir vaikus, nes ruošti šiuos virtinukus labai smagu! O pavyksta labai skanūs, sotūs, sūrio dėka kreminiai ir tokie gardūs, kad šis patiekalas gali tapti tikra savaitgalio tradicija! (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
1 kilogramas bulvių (virtų)
300 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 sauja parmezano sūrio (tarkuoto)
1 žiupsnelis viso grūdo kvietinių miltų
Padažui:
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų parmezano sūrio
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
100 gramų sūrio (naudojau ementalio)
100 gramų sūrio (naudojau ,,Fontina DOP")
50 gramų sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirusias bulves nulupame ir sutriname. Iš trintų bulvių suformuojame „šulinėlį“, suberiame miltus, tarkuotą parmezano sūrį, kiaušinį ir viską gerai išminkome iki vientisos masės. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
2.
Paberiame miltų ant stalo ir rankomis iškočiojame 2-3 cm storio dešrele. Supjaustome jas 1-2 cm storio gabaliukais. Braukiame per specialią gnocchi tarką ir metame į pasūdytą vandenį. Verdame 1-2 minutes.
3.
Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame grietinėlę. Beriame sūrį ir gerai išmaišome. Pakartojame tą patį su kitais sūriais. Pagardiname druska ir pipirais. Į sūrio padažą dedame gnocchi virtinukus, papuošiame žalumynais ir parmezanu.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Violeta
2023-01-29 10:11
O cia miltu tikrai 300g, o ne mililitru? Kazkaip atrodo daugoka ATSAKYTI
Aira
2023-01-30 11:40
Reikėtų 300 gramų, bet žiūrėkite pagal save, gali reikėti mažiau, jei kiaušinis mažesnis ar bulvių masė pavyksta sausesnė. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital