Autorius apie receptą:
Šiems blyneliams sunaudojau nuo vakarienės likusią košę, bet drąsiai galite naudoti virtas bulves.
Šiems blyneliams sunaudojau nuo vakarienės likusią košę, bet drąsiai galite naudoti virtas bulves.
Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų
bulvių košės
(arba virtų bulvių)
70 gramų
cukinijų
1 vienetas
kiaušinių
2 šaukštai
miltų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokine tarka sutarkuoti cukiniją ir rankomis nuspausti skysčio perteklių.
2.
Į bulvių košę sudėti cukinijas, įmušti kiaušinį, suberti miltus, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti blynelius ir apskrudinti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekti su mėgstamu padažu.