Pupelių ir kruopų paštetas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Pupelių ir kruopų paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės pupelių (bet kokių atmainų ir spalvų)
1/2 stiklinės grikių kruopų
1/2 stiklinės miežių kruopų
1 stiklinė avižinių dribsnių
4 svogūnai
2 morkos
petražolė
1 vidutinio dydžio salieras
3-4 skiltelės česnako
3-4 kiaušiniai
1/2 stiklinės aliejaus
50 g mielių
mairūno (Kvapusis mairūnas)
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grikių ir miežių kruopas biriai išvirti (atskirai). Pupeles užpilti verdančiu vandeniu, mirkyti 2 val., po to perkošti ir išvirti. Svogūnus sukapoti, česnaką pertrinti, likusias daržoves stambiai sutarkuoti ir kartu ištroškinti aliejuje. Baigiant troškinti suberti sutrupintas labai šviežias mieles ir šildyti, kol ištirps. Ataušinti. Pupeles ir kruopas sumalti mėsmale, sudėti daržoves, avižinius dribsnius, kiaušinius, sukapotas petražoles, paskaninti. Masę išminkyti. Sudėti į išteptas taukais ir pabarstytas maltais džiūvėsėliais formeles ir kepti 1 val. Patiekti šaltą su duona kaip užkandį arba šiltą kaip karštą patiekalą.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital