Autorius apie receptą:
Apie puikiai tarpusavyje derančius fetą ir arbūzą girdėjau jau seniai, tačiau nerasdavau nei laiko, nei noro pabandyti. Pasirodo, veltui. Iš tiesų šis derinys toks puikus, kad
Apie puikiai tarpusavyje derančius fetą ir arbūzą girdėjau jau seniai, tačiau nerasdavau nei laiko, nei noro pabandyti. Pasirodo, veltui. Iš tiesų šis derinys toks puikus, kad net man konservatorius draugas, nemėgstantis sūrių – saldžių kombinacijų, niekaip nesiliovė stebėtis.
(...daugiau)(...mažiau)Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį
duonos
100 gramų
fetos sūrio
1 šaukštas
grietinės
šiek tiek
arbūzo
šiek tiek
pipirų
šiek tiek
baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Paskrudiname duoną.
2.
Pasiruošiame fetos užtepėlę - fetos sūrį sumaišome su grietine, kad gautųsi gana vientisa masė.
3.
Fetos užtepėlę užtepame ant šiltos duonos, apdėliojame arbūzo gabalėliais (žinoma, prieš tai išimame sėklas).
4.
Pabarstome šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir šviežiais bazilikų lapeliais.