Pomidorų salotos su vištiena, burata ir česnakiniais džiūvėsėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pomidorų salotos su vištiena, burata ir česnakiniais džiūvėsėliais
Pomidorų salotos su vištiena, burata ir česnakiniais džiūvėsėliais
Pomidorų salotos su vištiena, burata ir česnakiniais džiūvėsėliais
Autorius apie receptą: Nuostabus pomidorų ir buratos skonių derinys, kuriam sotumo suteikia vištiena, o pagardinimui naudojami traškūs česnakiniai džiūvėsėliai. Taip paruošti Nuostabus pomidorų ir buratos skonių derinys, kuriam sotumo suteikia vištiena, o pagardinimui naudojami traškūs česnakiniai džiūvėsėliai. Taip paruošti džiūvėsėliai puikiai tiks įvairiems patiekalams, norint jiems suteikti papildomo skonio ir tekstūros. (...daugiau) Vaiva Gasionytė, Snapping snack
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų pomidorų (norimų spalvų ir dydžių)
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos
2 vienetai burrata sūrio
2 skiltelės česnako
4 šaukštai džiūvėsėlių (naudojau „Kauno grūdų“
0.5 šaukštelio česnako granulės
0.5 šaukštelio provanso žolelių
pagal skonį balzaminio acto
pagal skonį alyvuogių aliejaus
pagal skonį baziliko lapelių (šviežių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišome česnako granules, provanso žoleles, druską bei pipirus ir šiuo prieskonių mišiniu įtriname vištienos šlaunelių mėsą.
2.
Įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iškepame vištieną.
3.
Įkaitiname kitą keptuvę su šlakeliu aliejaus ir beriame džiūvėsėlius, šiek tiek druskos bei pipirų. Nuolat maišydami apkepame juos apie 2 min., tuomet pridedame smulkintą česnaką ir viską gerai išmaišę kepame dar apie keliolika sekundžių.
4.
Supjaustome pomidorus ir pasūdome juos.
5.
Serviravimo inde dėliojame pomidorų riekeles, juostelėmis pjaustytą vištieną, plėšytą buratos sūrį. Pašlakstome balzaminiu actu ir alyvuogių aliejumi, papuošiame salotas baziliko lapeliais. Prieš pat patiekiant beriame pasiruoštų česnakinių džiūvėsėlių.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital