Plėšyta antiena kokosų pieno padaže

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Plėšyta antiena kokosų pieno padaže
Autorius apie receptą: Puiki idėja sotiems šeimos pietums darganoto rudens dieną... Puiki idėja sotiems šeimos pietums darganoto rudens dieną... Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai antienos kulšelės
1 litras sultinio
1 vienetas apelsinų
1 vienetas cinamono lazdelių
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis malto cinamono
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
2 vienetai čiobrelių šakelių
Padažui:
400 mililitrų kokosų pieno
200 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis maltos ciberžolės
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
200 gramų ryžių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į kepimo indą, kuriame marinuosime, o vėliau kepsime mėsą, sudėkite kulšeles. Indas turi būti su dangčiu.
2.
Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite jį su druska, pipirais bei maltu cinamonu. Šiuo mišiniu įtrinkite antieną.
3.
Apelsiną supjaustykite į 4 dalis, išspauskite sultis tiesiai ant mėsos, apelsino žieveles irgi dėkite kartu į indą. Ten pat dėkite cinamono lazdeles bei čiobrelį.
4.
Indą uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve nakčiai.
5.
Kitą dieną įpilkite sultinio į kepimo indą, uždenkite dangtį ir šaukite antiena į 150 C laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 2-2,5val.
6.
Paruoštą mėsą suplėšykite šakute.
7.
Padažui supjaustome svogūną kubeliais.
8.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, sudedame smulkintą svogūną, kepame, kol suminkštės. Tada supilame sultinį, kokosų pieną, beriame ciberžolę ir viską troškiname ant vidutinės kaitros, kol padažas sutirštės. Pagardiname druska bei pipirais.
9.
Padažą perkošiame per sietelį.
10.
Garnyrui išverdame ryžius pasūdytame vandenyje.
11.
Į lėkštę ar dubenėlį sudedame ryžius, gausiai užpilame padažo, dedame antieną. Galima pabarstyti kapotais šviežiais žalumynais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital