Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Neskustų morkų;
500 g grietinės;
2 – 3 skiltelės česnako;
Pakelio specialių traškučių prieskonių (jei skirti maišyti su grietine).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sumaišykite prieskonius ir grietinę. Supilkite į indą, kuriame tieksite šį padažą. Nupjaukite morkas taip, kad jų galai kyšotų iš dubens, kaip pavaizduota paveikslėlyje. Supjaustykite česnako skiltetes taip, kad atrodytų kaip nagai. Šiek tiek iškobkite morkos galą, kad pritvirtintas česnakas atrodytų kaip tikras nagas. Česnaką tvirtinkite, patepdami šiek tiek pagaminto padažo. Morkas išdestykite taip, kad atrodytų, jog iš dubens lenda ranka. Sudėję morkas, dubenį įdėkite į šaldytuvą, kad viskas pastengtų.
Padažą valgykite su traškučiais :)