Autorius apie receptą:
Po Helovino liko moliūgo, tad nutariau išbandyti pikantiškas salotas, kokias paprastai ruošiame su morkomis. Ir galiu pasakyti, kad nuo šiol tai bus vienos mėgstamiausių mano
Po Helovino liko moliūgo, tad nutariau išbandyti pikantiškas salotas, kokias paprastai ruošiame su morkomis. Ir galiu pasakyti, kad nuo šiol tai bus vienos mėgstamiausių mano salotų!
(...daugiau)(...mažiau)
Greta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų
rūkyto lydyto sūrio
150 gramų
moliūgų
(be žievės ir sėklų)
3 šaukštai
majonezo
3 skiltelės
česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Moliūgą sutarkuoti stambia burokine tarka, jei atsirado skysčio, jį nupilti.
2.
Sūrį taip pat stambiai sutarkuoti, česnaką išspausti ar smulkiai sukapoti.
3.
Moliūgus, sūrį, česnaką ir majonezą išmaišyti. Skanaus!