Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų
vištienos krūtinėlės
150 gramų
rūkytos šoninės
2 šaukštai
grūdėtųjų garstyčių
2 šaukštai
medaus
2 šaukštai
citrinų sulčių
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Vištieną supjaustyti juostelėmis, pabarstyti trupučiu druskos, sumaišyti su medumi (jeigu jis kietas, truputį pašildyti) ir citrinų sultimis. Palikti bent valandėlę pasimarinuoti (galima palikti ir per naktį).
2.
Šoninę supjaustyti plonais griežinėliais. Kiekvieną vištienos juostelę apvynioti šoninės griežinėliu ir aptepti trupučiu grūdėtų garstyčių.
3.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Arba, jeigu labai skubate, galima kepti ir keptuvėje, gražiai apkepant iš visų pusių.