Autorius apie receptą:
Visai nesudėtingas ir labai skanus užkandis! Tiekti galima tiesiog supjausčius ar ant skrudintos juodos duonos riekelių.
Visai nesudėtingas ir labai skanus užkandis! Tiekti galima tiesiog supjausčius ar ant skrudintos juodos duonos riekelių.
Ugnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas
raudonosios paprikos
150 gramų
fermentinio sūrio
50 gramų
sviesto
2 šaukštai
majonezo
1 skiltelė
česnako
šiek tiek
krapų
(ar kitų žalumynų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sūrį sutarkuoti, išmaišyti su minkštu sviestu ir majonezu, smulkintu česnaku ir krapais.
2.
Nuplautos ir nusausintos paprikos viršūnėlę nupjauti, išimti sėklas. Papriką standžiai prikimšti sūrio mase. Dėti bent valandai į šaldytuvą, kad įdaras sutvirtėtų.
3.
Papriką supjaustyti maždaug piršto storio riekelėmis. Skanaus!