Sluoksniuota persikų ir aviečių uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuota persikų ir aviečių uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas aviečių
1 kilogramas persikų
1 kilogramas cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Persikus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais. Į persikų masę suberkite 0,5 kg uogienių cukraus ir maišydami virkite 5–10 minučių, atsižvelgdami į tai, kiek persikai yra prinokę. Puodą nukelkite nuo viryklės ir gerai nugriebkite putas.
2.
Į stiklainius įdėkite poros centimetrų sluoksnį uogienės. Pastatykite šaldytuve, kad atšaltų ir sustandėtų.
3.
Į nuplautas avietes suberkite 0,5 kg uogienių cukraus. Maišydami užvirkite, tada dar virkite 5 minutes. Puodą nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas.
4.
Ant stiklainiuose esančios atšalusios masės sukrėskite tokį patį sluoksnį kitos uogienės ir pastatykite šaldytuve atšalti. Pakartokite procedūrą, kol pripildysite stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai. Avietes ir persikus galite pakeisti kitais vienas su kitu derančiais vaisiais ar uogomis.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital