Perlinių kruopų sriuba su baravykais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Perlinių kruopų sriuba su baravykais
Perlinių kruopų sriuba su baravykais
Autorius apie receptą: Maistingoji perlinių kruopų sriuba yra ne tik labai sveikas ir maistingas patiekalas jūsų stalui, bet kartu su miško karaliumi baravyku praturtins ir skoniu gausa. Maistingoji perlinių kruopų sriuba yra ne tik labai sveikas ir maistingas patiekalas jūsų stalui, bet kartu su miško karaliumi baravyku praturtins ir skoniu gausa. Ilona, Skanus gyvenimas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro vandens
3 vienetai bulvių
120 gramų perlinių kruopų
1 vienetas morkų
50 gramų džiovintų grybų
1 vienetas svogūnų
3 kubeliai sultinio (naudojome „Gallina Blanca“ daržovių)
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kruopas perplaukite, tada užpilkite vandeniu ir palikite išbrinkti.
2.
Kol kruopos brinksta, užmerkite ir džiovintus grybus.
3.
Storadugniame puode įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną bei morkas.
4.
Ištirpinkite Gallina Blanca sultinio kubelius karštame vandenyje ir užpilkite keptas daržoves sultiniu. Sudėkite perlines kruopas ir grybus, o tada virkite 20 minučių.
5.
Suberkite bulves, pagardinkite pipirais, įdėkite nesmulkintą svogūną ir kelis lauro lapelius. Virkite dar iki 20 minučių.
6.
Sriubą gardinkite druska bei pipirais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital