Parą marinuoti kopūstai su burokėliais

AUTORIUS:
Aurimėlio virtuvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Parą marinuoti kopūstai su burokėliais
Autorius apie receptą: Šie kopūstai labai skanūs tiek vieni, tiek prie mėgiamo garnyro ar mėsos, žuvies patiekalų. Galima valgyti jau po paros, tačiau pastovėję ilgiau, jie tampa dar skanesni. Šie kopūstai labai skanūs tiek vieni, tiek prie mėgiamo garnyro ar mėsos, žuvies patiekalų. Galima valgyti jau po paros, tačiau pastovėję ilgiau, jie tampa dar skanesni. Aurimėlio virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai kopūstų
300 gramų morkų
200 gramų burokėlių (žalių)
5 skiltelės česnako
Marinatui:
1.5 litro vandens
200 gramų aliejaus
200 gramų cukraus
200 gramų obuolių acto
1 vienetas aitriosios paprikos (arba pagal skonį, nebūtina)
2 šaukštai druskos
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį pipirų (žirnelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas ir burokėlius sutarkuoti burokine tarka, česnako skilteles perpjauti per pusę, sudėti į dubenį ir viską išmaišyti.
2.
Marinatui į puodą pilti vandenį, aliejų, berti cukrų ir druską, pipirų žirnelius, lauro lapelius, smulkintą aitriąją papriką, viską kaitinti iki kol užvirs. Kai užvirs, virti dar 3-4 minutes.
3.
Karštą marinatą supilti ant kopūstų, tada pilti obuolių actą, uždėti sunkesnę lėkštę, kad būtų paslėgti, palikti marinuotis parą laiko kambario temperatūroje. Tuomet laikyti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital