Autorius apie receptą:
Paprastai gaminau paprikas įdarytas mėsos faršu, o šį kartą pamėginau įdaryti daržovėmis. Vietoje aguročio galima dėti moliūgo, arba cukinijos. Išėjo labai gardus,
Paprastai gaminau paprikas įdarytas mėsos faršu, o šį kartą pamėginau įdaryti daržovėmis. Vietoje aguročio galima dėti moliūgo, arba cukinijos. Išėjo labai gardus, dietinis patiekalas.
(...daugiau)(...mažiau)
Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai
paprikos
0.5 vieneto
aguročio
(nedidelio)
1/4 gūželės
kopūstų
1 vienetas
morkų
1 vienetas
svogūnų
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nupjauti paprikų viršūnėles su koteliu ir iš jų vidaus išimti visas sėklas. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Svogūną ir agurotį supjaustyti kubeliais, kopūstą - šiaudeliais.
2.
Morką, svogūną, agurotį ir kopūstą patroškinti keptuvėje ant silpnos ugnies su trupučių aliejaus, kol daržovės suminkštės.
3.
Paprikas prikimšti troškintomis daržovėmis sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
5.
Patiekiant, galima papuošti morkų arba petražolių lapeliais.