Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
12 vienetų | pievagrybių (didesnėmis kepurėlėmis) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | juodųjų pipirų | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | morkų (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių) | |
2 šaukštai | pomidorų padažo (apytikriai) | |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių (arba raudonėlio ar petražolių) | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
šiek tiek | juodųjų pipirų | |
Viršui: | ||
80 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojau VILVI Memel Prussia) |