Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
270 gramų | kvietinių miltų (naudojau aukščiausios rūšies 405C) | |
160 gramų | sviesto (šalto) | |
60 gramų | cukraus pudros (arba paprasto cukraus) | |
2 vienetai | kiaušinių trynių | |
0.5 šaukštelio | malto cinamono | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Aptepimui: | ||
150 gramų | grietinės | |
70 gramų | migdolų miltų (arba smulkiai sumaltų migdolų riešutų) | |
30 gramų | cukraus | |
Įdarui: | ||
900 gramų | obuolių | |
100 gramų | razinų (arba džiovintų spanguolių ar abrikosų) | |
80 gramų | cukraus | |
Viršui: | ||
200 gramų | grietinės | |
2 vienetai | kiaušinių | |
70 gramų | cukraus | |
1 šaukštelis | malto cinamono |