Autorius apie receptą:
Manau, jeigu būtų rinkimai, kokio patiekalo labiausiai pasiilgstame iš vaikystės penketuke tikrai būtų varškėčiai. Ar jūs man pritariate? Tai tikras vaikystės maistas. Gal
Manau, jeigu būtų rinkimai, kokio patiekalo labiausiai pasiilgstame iš vaikystės penketuke tikrai būtų varškėčiai. Ar jūs man pritariate? Tai tikras vaikystės maistas. Gal išsiverdame jų vakarienei?
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų
varškės
6 šaukštai
kvietinių miltų
1 vienetas
kiaušinių
1 šaukštas
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę patriname per sietelį. Įberiame cukraus, įmušame kiaušinį, suberiame miltus. Viską gerai išmaišome.
2.
Iš tešlos suformuojame volelį, supjaustome mažais gabalėliais. Dedame virti į pasūdytą vandenį. Ir verdame 10 min.
3.
Padažui galima keptuvėje ištirpinti sviestą, berti šiek tiek cukraus, įmaišyti šaukštą grietinės. Skanaus.