Nostalgiški troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų raugintų kopūstų
4 vienetai rūkytos dešrelės (arba rūkytų šonkaulių)
70 gramų rūkytos kiaulienos šoninės (arba lašinukų)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas pomidorų padažo
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Keptuvėje pakepinkite smulkintą šoninę ir svogūną.
2.
Raugintus kopūstus sudėkite į puodą, jei kopūstai per rūgštūs, nuplaukite kelis kartus po tekančiu vandeniu. Įpilkite 1 stiklinę vandens, įdėkite 1 šaukštą aliejaus, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.
3.
Sudėkite pakepintą šoninę su svogūnais, lauro lapus, susmulkintą česnaką ir 1 šaukštą aliejaus, troškinkite 15 minučių vis pamaišant.
4.
Dėkite griežinėliais supjaustytas dešreles, pomidorų padažą, druską, pipirus, įpilkite truputėlį vandens ir troškinkite dar 10 minučių. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Viktoras
2021-09-19 13:19
Kaip tik tuom dabar ir uzsiimu,troskinu kopustus atskirai,kiaulienos kaoliukus atskirai,veliau kauliukus nuplausiu mesyte isdarinesiu,pasmulkinsiu irtada su svoguneliu cesnakeliu ir morkytem pakepinsiu,veliau viska subersiu i kopustus kurie tusinsi su lauro lapeliais ir pipiriukais,tada dar 10 min duosiu pasitusint,aisku ir pastovet uzdentiems ,kiek kantrybes uzteks.jums irgi skanaus. ATSAKYTI
Viktoras
2021-09-19 13:10
O jai dar bulves su krapukais,as tikiu daug kas ivertins.jai kopustai geri,tai ir taip visiem patiks ATSAKYTI
Viktoras
2021-09-19 13:06
Gal ir neblogai,bet kazko visgi truksta,itariu grietinele nepamaisytu ATSAKYTI
Remis
2020-12-28 23:22
Super gavosi ATSAKYTI
Ugne
2020-07-03 22:26
Labai super skonis, tik as idejau 3x pomidoro padazo. Aciu uz recepta ATSAKYTI
Simona
2019-12-20 11:28
Nekantrauju isbandyti! ATSAKYTI
Arūnas - tikrai neblogas greit ir skanu
2019-12-05 14:57
tikrai skanu. ATSAKYTI
vytautas
2019-11-30 14:21
greitai padaromas ir skanus patiekalas






























































































ATSAKYTI
Aušra
2018-04-11 15:43
Kas nemėgsta riebalų, tai to aliejaus galima ir nedėti. Jei dedu parūkytas dešreles arba šoninės (dedu tik vieną iš jų, taipogi dėl mažesnio riebalų kiekio), tai riebalo pakankamai išsiskiria jau iš mėsos produkto ir papildomai dėti tikrai nereikia. ATSAKYTI
Ieva
2018-04-10 19:35
Pridekite cukraus. Ir nemenkai. Pamatysite koks nerealus skonis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital