1.
Nuskabiau trešnių kotelius. Trešnes ir abrikosus perpjoviau pusiau ir išėmiau kauliukus.
2.
Pagrindui sutrupinau sausainius ir sumaišiau su tirpintu sviestu. Sausainių mase išklojau formos dugną (naudojau 24 cm skersmens atsegamais kraštais) ir tvirtai suspaudžiau.
3.
Ant jo išdėliojau abrikosų puseles ir trumpam dėjau į šaldytuvą.
4.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 minučių išbrinkti. Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su želatina uždėjau ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinau (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikau atvėsti, tačiau, ji turi išlikti vos šilta, nepradėjusi ar tik vos pradėjusi stingti.
5.
Atvėsusią želatiną, maišydami, maža srovele supilame į jogurtą, gerai išmaišome. Įmaišome vynuoges ir trešnes.
6.
Viską supyliau ant sausainių ir abrikosų sluoksnio.
7.
Palikau pilnai sustingti šaldytuve.