Nekeptas baltojo šokolado tortas

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nekeptas baltojo šokolado tortas
Autorius apie receptą: Toks nuostabus ir paruošiamas vos per 15 minučių. Skoniu jis labiausiai primena sūrio pyragą, tik, kadangi vietoje riebaus kreminio sūrio čia naudojau grūdėtą varškę, yra Toks nuostabus ir paruošiamas vos per 15 minučių. Skoniu jis labiausiai primena sūrio pyragą, tik, kadangi vietoje riebaus kreminio sūrio čia naudojau grūdėtą varškę, yra gerokai gaivesnis ir lengvesnis. Naudojau 20 cm skersmens kepimo formą nusegamais kraštais. (...daugiau) Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
200 gramų sausainių
100 gramų sviesto (apytikriai)
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnis druskos
Kremui:
500 gramų grūdėtos varškės
200 gramų balto šokolado (geriausiai konditerinio)
20 gramų želatinos
8 šaukštai vandens (vėsaus)
1 vienetas žaliųjų citrinų (smulkiai tarkuotos žievelės)
Papuošimui:
pagal skonį uogų (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vėsiu vandeniu užpilti želatiną ir palikti išbrinkti.
2.
Sviestą ištirpinti.
3.
Pagrindui sausainius iki smėlio konsistencijos sutrinti elektriniu smulkintuvu. Į dubenį suberti trupintus sausainius, berti cukrų, druską, išmaišyti, tuomet supilti sviestą ir dar kartą išmaišyti, kol visai neliks juo nesudrėkintų sausainių.
4.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi. Naudojau 20 cm skersmens. Gautą masę paskirstyti kepimo formos dugne, dėti į šaldiklį.
5.
Kremui grūdėtą varškę sutrinti elektriniu trintuvu, kol neliks jokių gumulėlių.
6.
Baltą šokoladą dėti į prikaistuvį, ištirpinti ir iš karto įmaišyti į varškės masę.
7.
Želatiną ištirpinti garų vonelėje, svarbu neužvirti. Į indelį su ištirpinta želatina iškart maišant supilti porą samtelių kremo, o tuomet, taip pat iškart maišant supilti atgal į kremą.
8.
Kremą pilti ant paruošto pagrindo ir dėti tortą bent 3 valandoms į šaldytuvą sustingti.
9.
Sustingusį tortą papuošti tarkuota laimo žievele ir norimomis šviežiomis uogomis.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital