Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 pintinės agurkų
druska
1 česnakas
žali krapai
ąžuolo lapai
krienų lapai
serbentų lapai
vyšnių lapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paimti didelį, švarų bidoną ir jo dugną iškloti lapų mišiniu, kloti agurkų sluoksnį, po to vėl lapų, vėl agurkų. Viršutinis - lapų. Užpilti sūriu vandeniu, kad apsemtų. 10 litrų vandens reikia imti 400 g druskos. Uždengti ąžuolinėmis lentelėmis, uždėti svorį ir bidoną palikti ramybėje bent mėnesiui. Laikyti rūsyje. Atsivežame į miestą stiklainiuose su tuo pačiu vandeniu ir lapais, o kitus vėl uždarome.
galima ne i bidona o as pernai dariau tokiu pat receptu i 5litru buteli nuo vandens labai skanus ir greit suvalgem abudu su vyru
ATSAKYTI
Remigija
2015-07-21 13:47
Uzpilus vandeniu agurkus patariu palaikyti iki pradejus rugti tada ispilti vandeni i puoda ir uzvirinti atsaldyti vandeni ir dar karta uzpilti bus labai skanus ir traskus ingridentai tie patys
ATSAKYTI
valentina
2015-06-18 21:47
negalima tiesiai i bidona,aliumas traukia rugsti,o cesnakas ilgai laikant duoda nemalonu prieskoni,10 l vandens 0,5 l druskos,raugiant i bidona ideti maistini plastmasini maisa
ATSAKYTI