Naminis slyvų pyragas

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminis slyvų pyragas
Autorius apie receptą: Labai skanus, ypač pavasariškas slyvų pyragas. Skanus ir karštas, ir šaltas. Tinka šventėms! Labai skanus, ypač pavasariškas slyvų pyragas. Skanus ir karštas, ir šaltas. Tinka šventėms! Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai slyvų
200 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnis malto cinamono
1 žiupsnis kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir miltais. Įberkite kepimo miltelių, įpilkite aliejaus. Viską sumaišykite.
2.
Pusę tešlos supilkite į kepimo popieriumi išlotą skardą.
3.
Perpjaukite slyvas pusiau, išimkite kauliukus ir išdėliokite puseles ant tešlos. Ant slyvų užberkite kakavos ir cinamono.
4.
Likusią tešlą supilkite ant slyvų.
5.
Kepkite 45 minutes 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6.
Išimkite iš orkaitės. Galite valgyti atvėsusį arba šiltą.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital