Autorius apie receptą:
Suintrigavo ir mane internete " ošiantis " beigelių receptas, bet aš apie juos sužinojau iš dukros. Anūkytės puslapyje "Svečiuose pas Godą" receptas jau publikuotas ir mano
Suintrigavo ir mane internete " ošiantis " beigelių receptas, bet aš apie juos sužinojau iš dukros. Anūkytės puslapyje "Svečiuose pas Godą" receptas jau publikuotas ir mano merginos jį jau išmėgino. Dukrai labai patiko beigeliai, todėl rekomendavo ir man jų išsikepti. Ilgai nelaukusi ėmiausi darbo. Tegu tai netikri beigeliai, bet išties gaunasi labai gardūs, paruošiami labai greitai, o igredientai vos keli.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
300 gramų
graikiško jogurto
200 gramų
viso grūdo kvietinių miltų
1 vienetas
kiaušinių
1 žiupsnelis
druskos
pagal poreikį
sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti graikišką jogurtą, berti miltus, druską ir išmaišyti.
2.
Ant stalo pabarstyti miltų, paruoštą tešlą padalinti į 15 dalis, kočioti pailgas, 18 cm ilgio juosteles. Juostelių galus sujungti ir suformuoti riestainius.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus riestainius.