Autorius apie receptą:
Tai tikrai puiki „Bounty“ kopija. Ir, svarbiausia, pagaminta jūsų rankomis!
Tai tikrai puiki „Bounty“ kopija. Ir, svarbiausia, pagaminta jūsų rankomis!
Justyna Gaidamovic
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų
kokoso drožlių
300 gramų
juodojo šokolado
250 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
30 gramų
cukraus pudros
25 gramai
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje sumaišykite kokoso drožles, kondensuotą pieną, cukraus pudrą ir tirpintą sviestą. Masė turi būti lipni ir drėgna.
2.
Drėgnomis rankomis formuokite pailgus ritinėlius, išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos lentenės ir dėkite į šaldiklį valandai, kad sustingtų.
3.
Šokoladą ištirpinkite garų vonelėje ar mikrobangėje. Į šokoladą po vieną merkite kokosinius ritinėlius, pavartykite, kad visas paviršius pasidengtų šokoladu. Dėkite vėl ant lentutės ir palikite šaldytuve dar 30 minučių.
O kaip paruošti skystą ir kimbantį šokoladą prie saldainukų? Man nesigavo nes šokoladas buvo kietas kai ištirpinau ir merkiant šokoladukai pradėjo nuo šilumos byrėti ir nekibo gerai ir daug terliojausi bet gražaus rezultato negavau
ATSAKYTI
Irma
2021-08-24 11:08
Pati atsakėte į savo klausimą: jeigu šokoladas buvo kietas ištirpinus, tai nepakankamai gerai ištirpo :) Gerai ištirpinus šokoladą, jis turėtų būti gana skystas. Tuomet, greitai dirbant, pavyks apvolioti (pasitelkite dvi šakutes) :)
ATSAKYTI
Irmantas
2021-03-09 09:17
O kas būtų jeigu neaideciau kokoso drožlių, tai jis susirinktų be jo?
ATSAKYTI