Naminės kanelės - traškios išorėje ir minkštutės viduje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Autorius apie receptą: Traški cukraus pultelė ir drėgnas, korėtas aromatingas vidus. Lengvai pagaminama namie. Traški cukraus pultelė ir drėgnas, korėtas aromatingas vidus. Lengvai pagaminama namie. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
500 mililitrų pieno
250 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų sviesto
1 šaukštas romo
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną kaitinti su sviestu ir cukrumi ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps. Intensyviai maišyti, neužvirti. Nukėlus nuo kaitros gerai permaišyti ir leisti pravėsti iki kūno temperatūros.
2.
Kiaušinius ir kiaušinio trynius išmaišyti su miltais, druska. Maišant po truputį supilti pieną. Galiausiai įmaišyti romą, vanilę. Tešlą uždengti plėvele ir palaikyti šaldytuve bent 12 valandų, geriausiai parą.
3.
Kanelėms kepti naudojama metalinė forma. Jei tokios neturite ir naudosite silikoninę, ją reikia lengvai patepti sviestu ir pabarstyti smulkiu ruduoju cukrumi.
4.
Prieš kepant orkaitę įkaitinti iki 240 C laipsnių (jei naudosite silikoninę formą, įsitikinkite, kad jūsų formą galima naudoti tokioje temperatūroje).
5.
Formeles užpildyti tešla paliekant apie 0,5 centimetro viršuje. Tešla labai skysta, tad tai patogiausia daryti indu su snapeliu.
6.
Kepti 10 - 15 minučių. Tešla ims kunkuliuoti ir paviršius ims šiek tiek rusvėti, tada temperatūrą pamažinti iki 170 C laipsnių ir kepti dar 45 - 50 minučių.
7.
Iškepusias kaneles iškrėsti iš formos ir leisti atvėsti. Skaniausia valgyti iš karto, pastovėjusios jos sudrėgsta ir paviršius nebūna toks traškus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital