Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kg morkų;
1 kg svogūnų;
1 kg pupelių;
cukraus;
druskos;
aliejaus;
maltų juodųjų pipirų;
maltų muskatų;
malto imbiero;
malto cinamono.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išverdame pasūdytame vandenyje. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka arba pjaustome šiaudeliais. Nuluptus svogūnus supjaustome kubeliais. Morkas kartu su svogūnais bei nedideliu kiekiu cukraus ir druskos apkepame aliejuje. Sukrečiame į puodą, skirtą troškinti. Įpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname, kol suminkštėja morkos. Suberiame virtas pupeles, prieskonius, patroškiname dar 5 min. Galima šią mišrainę laikyti per žiemą gerai iškaitintuose stiklainiuose. Mišrainė labai skani prie mėsos patiekalų. Skanaus :)