Morenginukai

AUTORIUS:
Ugne
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 119)
Morenginukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušinių baltymai
100 g cukraus
pusė šaukštelio citrinos rūgšties
Dėl spalvos galima įberti Yuppi ar Zuko
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų. Na taip, kad apvertus dubenį neišbėgtų.
2. Labai lėtai pilti cukrų ir rūgštelę bei plakti tuo pačiu metu.
3. Jeigu norite, galite įberti spalvą pakeičiančių miltelių "Yuppi" arba kakavos.
4. Visą masę dėti į konditerinį švirkštą arba paprastą krepšiuką.
5. Sausainiukai turi ne kepti, o džiūti, taigi reikės 100 C. Džiovinkite ~ 90 min.
Iš pirmo karto ne visada pavyksta :)
Skanaus !
AUTORIUS: Ugne
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (28)
agne
2014-12-18 00:24
Truputu nesupratau ar kiausinio baltyma reikia plakti ant karstu garu ar kaip? Skaiciau kad nijole neleidzia uzvirtu vandeniui.kokiam vandeniui? ATSAKYTI
auguste
2013-03-09 12:37
o kodel kai kurie morengai kai valgai labai limpa prie dantu? cia nuo isplakimo priklauso? ATSAKYTI
Tina
2013-03-03 19:30
Nu neżinau...vat db plaku ir neissiplaka!gal kas zinot kiek valandu ar minuciu reik plakt? ATSAKYTI
Rasa
2013-02-23 19:39
Dziovinant reiketu palikti orkaite truputi pravira, tada ne tokia didele glimybe sudegint ir geriau dziusta, nes dregme isgaruoja lauk ATSAKYTI
nijole
2013-02-11 22:36
as morengus plaku padejus bliuda ant puodo ir šluotele plaku apie puse val. tik vandeniui neduodu virti jie niekad nesukrenta ir džiovinu orkaite ant mažos ugnies ir durelės atidarytos ir niekad nesudega. imu stikline baltimu ie dvi su puse stiklinės cukraus citrinos rugštis gale pagal skoni ATSAKYTI
milda
2012-11-29 15:13
turetu but skanu bet nepavyko gaila ♫☼►♀♥ ATSAKYTI
J.
2012-11-10 12:29
Mano morengai irgi šiek tiek parudavo, bet visi vienodai, tai vis tiek gražūs ir labai labai skanūs buvo. Dėjau paprastą cukrų - maždaug 150g. Dar įpyliau brendžio, kas ragavo iškart klausė, kame čia paslaptis :) Kepiau apie 2 val. ATSAKYTI
Lota
2012-08-29 14:00
Man tai gavosi gerai isplakti. Tik is pradziu as plakiau mazame indelyje kokia 1 valanda, bet nieko nesigavo, tai tada paklausiau tecio per kiek laiko jie turetu susiplakti. Pasake kad greitai, ir dar liepe pasiimti dideli inda ir su mikseriu labai greitai sukti. Tai tada is karto po kokiu 2 minuciu gavosi :D Tai jeigu kam nors nesiplaka tai paziurekit ar ne per mazas indas. O kiausiniai tai mano is parduotuves, ir be to skirtingi, ir gerai gavosi :D ATSAKYTI
Alina
2012-08-23 17:49
Na bandysim rytoi padaryti, žiūrėsim kaip gausis :) ATSAKYTI
Lina
2012-03-20 21:50
Labai aciu uz recepta,isejo labai skanus.Tik noreciau paklausti,ijungti orkaite apacioj ir virsuj,nes mano Morengai biski parudavo,ar tik apacioj?O kiek as atsimenu is savo vaikystes jie buvo baltuciai. ATSAKYTI
Ugne
2012-02-25 20:14
Aciu!!! :) ATSAKYTI
Agne
2012-01-11 22:08
labai faina ------- pyrma karta dariau tai nepavyko nes netycia nustaciau ant daugiau laipsniu ir sudege tai bandysiu antra karta myliu morengus ♥ labai geras receptas:) ATSAKYTI
Ieva
2011-10-17 12:59
Radau kažkur internetinėse platybėse parašyta, kad baltymai kaip tik turi būti kambario temperatūros, o ne ką tik iš šaldytuvo, nes tai viena iš sukritimo priežasčių...jau paauglystėje vis bandydavau iškepti ir vis sukrisdavo. Jei baltymai sunkiai plakasi, į juos įberkite žiupsnelį druskos. Galima dar įdėti arbatinį šaukštelį krakmolo. Šie ingredientai suteiks baltymams standumo. :) ATSAKYTI
Ugne
2011-08-07 20:16
jei idesi sood viska sugadinsi. :) Turi kepti ant rudo kepimo popieriaus. Arba teflonineje skardoje ! :)) ATSAKYTI
Leila
2011-07-26 16:59
Tai VAT kodel jie man visalaik prikepdavo, o nereikia sodos, kad pakiltu? ;/ ATSAKYTI
ugne
2011-06-05 00:08
aciu ;) ATSAKYTI
braske
2011-05-25 16:28
labai skaniai isejo, butinai pabandykit, super receptukas ;) ATSAKYTI
Gerda
2011-04-23 11:59
Ir darykit iš šaltų kiaušinių, tik ką iš šaldytuvo :) ATSAKYTI
Inga
2011-04-18 12:12
PASTABA: jai norit kad gerai issiplaktu naudokit tik sviezius kiausinius ir kai atskyrinesit baltyma nuo trynio,ziurekit kad jokiu budu nepatektu trynio ATSAKYTI
Inga
2011-04-18 12:10
kai studijavau pamenu BEZE krema ir is jo formavom morengiukus.bezas tai tas pats kas plakti baltymai su cukrum ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital