Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1.5 litro | jautienos sultinio (naudojome 1 „Gallina Blanca“ sultinio kubelį) | |
0.5 vieneto | sviestinio moliūgo | |
3 vienetai | bulvių (vidutinių) | |
3 vienetai | salierų stiebų | |
2 vienetai | morkų | |
250 gramų | šparaginių pupelių (naudojau šaldytas) | |
100 gramų | ryžių | |
1 vienetas | svogūnų (didelio) | |
3 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (džiovintų) | |
1 šaukštelis | česnako miltelių | |
1 vienetas | lauro lapų | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | maltų kajeno pipirų (nebūtinai) | |
Kukuliams: | ||
500 gramų | maltos mėsos (kiaulienos ir jautienos) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
60 gramų | džiūvėsėlių | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | česnako miltelių | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (džiovintų) | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | druskos |