Moliūgų sriuba

AUTORIUS:
Santa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Vertas išbandyti receptas, nes moliūgas maistinga daržovė ir labai tinka metant svorį arba pasikrauti maistinių medžiagų žiemai. Vertas išbandyti receptas, nes moliūgas maistinga daržovė ir labai tinka metant svorį arba pasikrauti maistinių medžiagų žiemai. Santa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo hokkaido moliūgo
2 vienetai morkų
150 mililitrų grietinėlės
1 galva svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį universalūs prieskoniai
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Moliūgą nulupti, supjaustyti skiltelėmis. Svogūną nulupti, perpjauti į keturias dalis. Morkas susmulkinti taip, kad, kepant, spėtų suminkštėti su kitomis daržovėmis.
2.
Daržoves sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, sudedame neluptas česnako skilteles. Pabarstome prieskoniais, apšlakstome aliejumi, rankomis permaišome ir paskirstome po kepimo skardą.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol viskas pradės kvepėti ir švelniai paruduos svogūnas, o moliūgas taps minkštas.
4.
Sudedame daržoves į puodą su verdančiu sultiniu. Pagardiname prieskoniais, išmaišome, paverdame apie 10 min. Sutriname elektriniu trintuvu, trindami įpilame grietinėlės.
5.
Patiekiu su skrudinta duoda ir svogūnų laiškais. Skanaus.
AUTORIUS: Santa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital