Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
1 hokaido ar kitas moliūgas
3-4 šaukštai aliejaus
Druska, pipirai, čili milteliai, rozmarinas, raudonėlis (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupti ir supjaustyti nykščio storumo skiltelėmis. Moliūgą išvalyti nuo sėklų, žievę nulupti ir taip pat supjaustyti skiltelėmis. Viską sudėti į gilų dubenį užpilti aliejumi ir gerai išmaišyti su visais prieskoniais. Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Po skardą paskirstyti moliūgus su bulvėmis ir kepti 20-25 min. Moliūgai gaunasi minkštesni negu bulves. Puikiai tiks jogurto-grietinės padažas.