1.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros su kaitinimo funkcija viršus+apačia.
2.
Tešlai į dubenį pilti pieną, vandenį, berti cukrų, dėti mieles, gerai išmaišyti ir palikti 15 minučių pastovėti.
3.
Į dubenį su pienu berti druską, pilti aliejų, dar kartą išmaišyti. Tuomet palaipsniui suberti miltus (gali būti, kad jų reikės mažiau arba truputį daugiau, svarbu nedėti per daug, nes tešla turi būti minkšta ir lengva) ir išminkyti tešlą.
4.
Paruoštą tešlą laikyti šiltoje vietoje apie 1,5 - 2 valandas. Arba kildyti šaldytuve per naktį.
5.
Įdarui paruošti, svogūną smulkiai supjaustyti. Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūnus ir kepti, kol pagels, tada sudėti špinatus ir dar trumpai troškinti, palikti atvėsti.
6.
Stalą pabarstyti miltais, iš tešlos iškočioti stačiakampį (tešlos storis maždaug 3 - 4 mm), sukrėsti špinatų masę ir paskirstyti per visą plotį, berti pipirus, užtrupinti fetos sūrį, o ant viršaus pabarstyti tarkuotą sūrį. Tuomet susukti į vyniotinį, supjaustyti maždaug po 4 - 4,5 cm storio suktinukus.
7.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus suktinukus, uždengti rankšluosčiu ir dar palikti pakilti 25 - 30 minutes.
8.
Aptepimui į dubenėlį dėti kiaušinio trynį, pilti pieną, išplakti. Aptepti bandeles, pabarstyti sezamo sėklomis.
9.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes.