Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
340 gramų | miltų (jei varškė drėgna, daugiau) | |
200 gramų | varškės | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
50 mililitrų | aliejaus (naudojau rapsų) | |
1 šaukštelis | cukraus (su kaupu) | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
0.5 šaukštelio | druskos (be kaupo) | |
Įdarui: | ||
500 gramų | faršo (jautienos su kiauliena) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | kiaušinių baltymų | |
2 šaukštai | grietinės | |
2 skiltelės | česnako | |
šiek tiek | svogūnų laiškų | |
šiek tiek | krapų | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
Viršui: | ||
1 vienetas | kiaušinių (aptepimui) | |
šiek tiek | vandens | |
šiek tiek | miltų (pabarstymui) |