Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
600 gramų | bulvių (virtų su lupena) | |
200 gramų | kvietinių miltų (+ stalo pabarstymui) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 šaukštelis | druskos | |
1 žiupsnelis | muskato | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
50 gramų | sviesto | |
50 gramų | rūkytos šoninės (smulkintos) | |
50 gramų | grietinėlės (arba grietinės) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 sauja | brokolių (arba žaliųjų žirnelių, galima naudoti šaldytus) | |
3 šaukštai | aliejaus | |
2 šaukštai | vandens (nuo virtinukų) | |
pagal skonį | sūrio (mėgstamo) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | krapų |