Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
440 gramų | kvietinių miltų (naudojau a.r. 550C) | |
320 mililitrų | vandens | |
30 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
5 ir 1/4 šaukštelio | sausų mielių | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 šaukštelis | česnako granulės | |
3/4 šaukštelio | druskos | |
Papildomai: | ||
pagal poreikį | kvietinių miltų (stalui pabarstyti, naudojau a.r. 550C) | |
pagal poreikį | aliejaus (tešlai aptepti) | |
Aptepimui: | ||
70 gramų | sviesto (tirpinto) | |
3 skiltelės | česnako (smulkintų) | |
0.5 šaukštelio | džiovintas rozmarinas | |
0.5 šaukštelio | džiovintų petražolių | |
pagal poreikį | druskos | |
Pabarstymui: | ||
pagal poreikį | parmezano sūrio |