Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą.
Žuvį, morkas, išmirkytą batoną sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį, įberiame krapus, žuvies prieskonius, sudedame svogūną arba svogūnų miltelius ir gerai išmaišome.
Tešlą padaliname į dvi dalis.
Vieną dalį iškočiojame ir įtiesiame į miltais pabarstytą skardą.
Ant tešlos, palikdami tarpus sudedame žuvies kotletukus.
Antrąjį tešlos lakštą iškočiojame šiek tiek didesnį, kad įdėjus į skardą jis nebūtų išsitempęs.
Lakštą uždedame ant viršaus ir tešlai skirtu ratuku įspaudžiame pyragėlių linijas.
Pyragėlius patepame išplaktu kiaušiniu, pabarstome sezamo sėklomis ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 50 min.
Patiekiame karštus su majonezo ir kečupo padažais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)