Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
500 g pievagrybių
4 dideli raudoni svogūnai
saliero stiebas
500 g kiaulienos
3 šaukštai grietinės
druska
bazilikas
mairūnas
juodieji pipirai
žalios petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Troškiniams aš naudojau namuose konservuotą mėsą. Imant žalią, ją reikėtų apkepti keptuvėje su pipirais, lapeliais, druska bei svogūnais. Po to supilti smulintus pievagrybius ir patroškinti viską kartu. Masę iš keptuvės suversti į puodą. Į jį dar sudėti smulkintas bulves ir petražoles, salierą, įberti po trupučiuką visų prieskonių, sudėti grietinę, įpilti tiek vandens, kad troškinys būtų apsemtas ir virti apie 20 min.