Į puodą įpilti 1 litrą vandens, sudėti, morkas, mėsą ir svogūną. Virti 1 valandą.
Po 15 minučių įdėti lauro lapų, pipirų, druskos.
Želatiną suberti į dubenėlį ir užpilti 150 ml vandens. Palikti brinkti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
Sultinio, kur virė mėsa, morkos ir svogūnas, neišpilti. Į 500 ml šios sultinio įmaišyti želatiną ir kaitinti ant ugnies, kol ištirps, bet neužvirti.
Kiaušinių baltymus, jautieną ir morkas supjaustyti kubeliais. Sumaišyti.
Į šaldymo formeles įdėti po kelis lapelius petražolių, spanguolių, berti morkų, kiaušinių ir jautienos kubelių.
Užpilti sultiniu ir dėti į šaldytuvą 5-7 valandoms.
Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)