Menkės kepenėlių, varškės grūdelių ir kornišonų užkandėlė
AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų
menkių
(kepenėlės)
1 šaukštelis
varškės
(grūdėtoji)
2 vienetai
agurkų
(marinuoti, kornišonai)
8 vienetai
tešlos
(paruoštos formelės "šaukšteliai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kepenėles sutrinti. Agurkiukus supjaustyti arba plonais šiaudeliais, arba kubeliais. Juos suberti ant kepenėlių, įdėti šaukštelį varškės grūdelių. Išmaišyti, bet netrinti.
2.
Košelę sudėti į šaukštelius. Jos turi užtekti 7-8 šaukšteliams.
Skanaus.