Autorius apie receptą:
Vasara neatsieja nuo maisto gaminimo ant grotelių, grilio ar iešmų.. Taip galima pasikepti ne tik šašlykus ar kepsnelius, bet ir žuvytę.
Vasara neatsieja nuo maisto gaminimo ant grotelių, grilio ar iešmų.. Taip galima pasikepti ne tik šašlykus ar kepsnelius, bet ir žuvytę.
Laura
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
menkių
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Menkes išdarinėjame, perpjauname taip, kad išeitų išklotinė.
2.
Pagardiname prieskoniais, gerai įtriname. Ir šiek tiek palaikome. Galima rinktis bet kokius mėgstamus prieskonius.
3.
Prieš kepant, patepti žuvies odą aliejumi, kad mažiau liptų prie grotelių.
4.
Kepame ant mažos kaitros apie 15-20 min, priklauso nuo žuvies dydžio, bei ugnies kaitrumo.