Medaus tortas su maskarponės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Medaus tortas su maskarponės kremu ir uogomis
Autorius apie receptą: Medaus ir uogų derinys. Medaus ir uogų derinys. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių (didelių)
100 gramų medaus
100 gramų sviesto
1.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
70 gramų cukraus pudros
Viršui:
pagal poreikį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Puode sumaišyti medų, cukrų, kiaušinius ir žiupsnelį druskos. Sudėti sviestą. Viską kaitinti ant nedidelės ugnies, kol susimaišys.
2.
Į karštą masę berti sodos, greitai sumaišyti (masė padidės). Atvėsinti iki kambario temperatūros.
3.
Į atvėsusią masę po truputį įmaišyti miltus. Leisti pabūti šaldytuve mažiausiai valandą.
4.
Tešlą padalinti į 5 gabaliukus, kiekvieną gabaliuką atskirai iškočioti. Jei tešla limpa prie kočėlo, pabarstyti truputį miltų.
5.
Kepti lakštus 180 C laipsnių orkaitėje apie 7- 10 minutes, kol gražiai paruduos.
6.
Kremui grietinėlę išplakti su cukraus pudra. Atsargiai sumaišyti su maskarpone.
7.
Lakštus pertepti kremu. Viršų papuošti kremu ir uogomis.
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vida
2022-06-01 15:31
Receptūroje sviestas nenurodytas, o gaminimo procese yra sviestas.Tai kiek reikia sviesto? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital