1.
Tešlai į puodą storu dugnu dėti medų, berti cukrų, dėti sviestą ir kaitinti ant mažos kaitros vis maišant, kol visiškai ištirps cukrus ir masė pradės lengvai kunkuliuoti. Tuomet berti kepimo miltelius, greitai maišyti, apie 30 sekundžių pakaitinti ir nukelti nuo kaitros. Leisti trumpam atvėsti.
2.
Masei kiek atvėsus, bet kol dar yra šilta, įmušti kiaušinį ir gerai išplakti. Tuomet berti palaipsniui miltus, suminkyti tešlą. Jei tešla bus lipni, įberkite dar truputį miltų.
3.
Paruoštą tešlą iškočioti maždaug 4 mm storio, išspausti su formele apskritimus. Aš padariau 48 vnt apskritimų.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti sausainius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 5-7 minutes, kol gražiai apkeps.
6.
Kremui paruošti, į prikaistuvį pilti pieną, berti krakmolą, cukrų, vanilę, kaitinti ant nedidelės kaitros vis maišant, kol užvirs ir sutirštės, atvėsinti.
7.
Į dubenį dėti kambario temperatūros (tokios pat temperatūros, kaip ir paruoštas kremas) sviestą, trumpai paplakti, tuomet palaipsniui dėti paruoštą kremą ir plakti iki vientisos masės.
8.
Paruoštą kremą padalinti ant pusės sausainių kiekio - aptepti 24 sausainius, tuomet uždengti juos likusiais sausainius ir maždaug 1 valandai dėti į šaldytuvą.
9.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą. Paruoštus sausainius pamirkyti į ištirpintą šokoladą, palaukti iki kol sustings, o kai sustings, sausainius apšlakstyti likusiu šokoladu.