<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p style="text-align: justify;">Marinuoti paukštienos sparneliai,1 kg<br />
Ryžiai, 1 pakelis<br />
Česnakas, smulkinti, 3 skiltelės<br />
Alyvuogių aliejus, 2-3 šaukštai<br />
Petražolė (arba kitokia prieskoninė žolė papuošimui), truputį<br />
Kmynai, truputį<br />
Bazilikas, truputį</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Marinuotus vištos sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie pusvalandį.</p>
<p style="text-align: justify;">Sūdytame vandenyje verdame ryžius.</p>
<p style="text-align: justify;">Ant įkaitinto alyviogių aliejaus pakepiname stambiai tarkuotas morkas ir smulkintą česnaką, beriame kmynų vaisius, druskos, pipirų, baziliko.</p>
<p style="text-align: justify;">Nedideliu puodeliu imame virtus ryžius ir dedame į lėkštę (jog gautųsi forma). Užpilame pagaminto padažo ir papuošiame petražole ar kitomis žolelėmis. Šalia dedame keptus vištų (galima ir kalakutienos) sparniukus, pagardiname padažu.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus!</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)