Marinuoti patisonai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Marinuoti patisonai
Marinuoti patisonai
Marinuoti patisonai
Autorius apie receptą: Kokias daržoves jūs konservuojate žiemai? Marinuotais patisonais mane vaišino darbe. Labai patiko ir pati vis žadėjau keli metai, oi kaip auginsiu ir kaip konservuosiu. Kai kurie Kokias daržoves jūs konservuojate žiemai? Marinuotais patisonais mane vaišino darbe. Labai patiko ir pati vis žadėjau keli metai, oi kaip auginsiu ir kaip konservuosiu. Kai kurie patisoniukai, ūgtelėjo gal kiek ir per daug. Bet radau ir dailių, visai nedidelių patisonų. Pakviečiau juos į stiklainius ir užpyliau marinatu. Bus žiemai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
pagal poreikį patisonų (jaunų)
3 litrai vandens
1.5 stiklinės acto 9%
3 šaukštai druskos
3 šaukštai cukraus
3 skiltelės česnako
1 šaukštas maltos ciberžolės
10 vienetų pipirų (grūdelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Patisonus supjaustome riekelėmis. Jeigu nedideli - užtenka perpjauti per pusę.
2.
Į puodą supilame vandenį, suberiame cukrų, druską, pipirus, lauro lapus, ciberžolę, česnako skilteles. Užverdame marinatą. Supilame actą. Dar kartą užverdame.
3.
Patisonus nublanširuojame ir sudedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu marinatu. Stiklainius užsukame ir užklojame storu rankšluosčiu. Leidžiame pilnai atvėsti.
Patarimai:
Stiklinė 200 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital