Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 puodeliai miltų, kvietinių
3 kiaušiniai
1 puodelis cukraus
100 g sviesto
200 g grietinės
1 pakelis kepimo miltelių (7 g)
1 puodelis razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 puodelis yra apie 250 ml talpos.
Kambario temperatūros sviestą išsukau su cukrumi.
Išplakiau kiaušinius ir įmaišiau į sviesto ir cukraus masę.
Po to įmaišiau grietinę, kepimo miltelius, kvietinius miltus ir razinas.
Kad būtų skaniau, razinas galima užpilti brendžiu ar romu ir palaikyti 1-2 valandas. Po to nusausinti ir sudėti į pyragą.
Kepimo formą ištepiau sviestu ir sukrėčiau tešlą.
Pašoviau pyragą 40 minučių į 160 laipsnių orkaitę.