Autorius apie receptą:
Mangoldai dar vadinami lapiniais burokėliais. Šis padažas saldžiarūgštis, labai gardus ir puikiai tinka kabinti su morkų ar kitų mėgstamų daržovių lazdelėmis arba
Mangoldai dar vadinami lapiniais burokėliais. Šis padažas saldžiarūgštis, labai gardus ir puikiai tinka kabinti su morkų ar kitų mėgstamų daržovių lazdelėmis arba gardinti kitus patiekalus.
(...daugiau)(...mažiau)
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų
mangoldų lapų
200 mililitrų
alyvuogių aliejaus
20 mililitrų
obuolių acto
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į elektrinio trintuvo indą sudedame plėšytus mangoldų lapus. Užpilame aliejumi, beriame druskos ir pipirų.
2.
Triname apie 10 minučių iki padažas tampa visiškai vienalytis.
3.
Paragaujame, ar patinka skonis. Jeigu norisi, įdedame dar šiek tiek druskos ar piprių, o jeigu trūksta rūgštelės - obuolių acto.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.