Rudens daržovių ragu

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Rudens daržovių ragu
Rudens daržovių ragu
Rudens daržovių ragu
Autorius apie receptą: Ragu - iš viduržemio regiono atkeliavęs ruošimo būdas, kai produktai yra lėtai ir ilgai troškinami. Šios daržovės nebūna minkštos ar košės konsistencijos, o traškios Ragu - iš viduržemio regiono atkeliavęs ruošimo būdas, kai produktai yra lėtai ir ilgai troškinami. Šios daržovės nebūna minkštos ar košės konsistencijos, o traškios viduje, tad išsaugo savo natūralų traškesį, būtent dėl to jas taip gardu skanauti. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų moliūgų (muskatinio arba sviestinio)
200 gramų pomidorų (labai gerai prinokusių)
100 gramų morkų
100 gramų pastarnoko
100 gramų burokėlių (virtų)
100 gramų ropių (naudojau jaunas)
50 gramų svogūnų
1 šakelė rozmarino
1 šakelė mairūno
10 gramų česnako
10 gramų krapų
10 gramų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Daržovės nuvalomos ir supjaustomos norimo dydžio ir formos gabalėliais.
2.
Kietos šakninės daržovės (morkos ir pastarnokai) verdamos - 2-4 minutes, atskirai apverdami burokėliais, minkštesnės (moliūgai, ropė) daržovės - iki 2 minučių.
3.
Ant aliejaus pakepiname smulkintą svogūną ir česnaką.
4.
Atvėsintos daržovės dedamos į keptuvę. Pomidorai susmulkinami, per sietelį išspaudžiamos jų sultys. Pilamos ant daržovių.
5.
Troškinamos ant nedidelės ugnies, uždengus, apie 15 minučių.
6.
Baigus troškinti sudedami burokėliai. Gardinama druska, pipirais, smulkintais žalumynais.
7.
Aš šį daržovių ragu tiekiau su šiuo mangoldų padažu.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital