Mandarinų tortas su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Mandarinų tortas su maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Labai skanus, nesudėtingai paruošiamas tortas su mandarinais ir gardžiu maskarponės kremu. Labai skanus, nesudėtingai paruošiamas tortas su mandarinais ir gardžiu maskarponės kremu. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
320 gramų mandarinų
225 gramai cukraus
225 gramai kvietinių miltų
100 gramų saulėgrąžų aliejaus
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
125 gramai sviesto
1 vienetas mandarinų
500 gramų maskarponės sūrio
125 gramai cukraus pudros
Sulaistymui:
2 vienetai mandarinų (didesnių arba 3 mažesnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai mandarinus nuplauti karštu vandeniu, nusausinti ir susmulkinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, pilti aliejų, sutrintus mandarinus ir išmaišyti.
3.
Į kitą dubenį berti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir suberti į dubenį su kiaušinių mase. Išmaišyti. Paruoštą tešlą supilti į kepimo formą.
4.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 minutes. Ar iškepė patikrinti mediniu iešmeliu, įsmeigus ir ištraukus, pagaliukas turi likti švarus. Iškeptą biskvitą atvėsinti ir padalinti į dvi ar tris dalis.
5.
Kremui į dubenį dėti maskarponę, sviestą, įspausti mandarino sultis, išplakti iki purumo, tuomet įmaišyti cukraus pudrą.
6.
Sulaistymui išspausti mandarinų sultis.
7.
Į lėkštę, kurioje norite serviruoti tortą, dėti biskvitą, sulaistyti mandarino sultimis, dėti kremo, aptepti, dėti kitą biskvitą, sulaistyti mandarinų sultimis, aptepti kremu Kiekvieną biskvitą sulieti trupučiu mandarino sulčių ir aptepti kremu, taip sluoksniuoti iki kol neliks produktų.
8.
Suteptą tortą palikti pora valandų pastovėti. Papuošti prieš pateikiant šviežiais ar džiovintais mandarinais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital