Maltinukai su sūrio įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Maltinukai su sūrio įdaru
Autorius apie receptą: Pietums šiandien nieko ypatingo, bet gal kas irgi pasigamins, tad pasidalinsiu receptu. Pietums šiandien nieko ypatingo, bet gal kas irgi pasigamins, tad pasidalinsiu receptu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
450 gramų maltos mėsos (naudojau kiaulieną su vištienos šlaunelių mėsa)
2 riekės sumuštinių duonos (naudojau pilno grūdo)
1 vienetas kiaušinių
1 sauja petražolių
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
120 gramų camembert sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonos riekeles dėti į dubenį, pilti pieną, išbrinkinti. Duonai išbrinkus nusunkti skystį.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti. Petražoles susmulkinti.
3.
Į dubenį dėti maltą mėsą, batoną, berti druską, pipirus, muskatą, svogūną, petražoles, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Paruoštą masę padalinti į 6 dalis.
4.
Camemberto sūrį supjaustyti į 6 dalis.
5.
Iš kiekvienos maltos mėsos dalies suformuoti paplotėlį, dėti po sūrio gabalėlį, suformuoti maltinukus.
6.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti maltinukus ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus ir iškeps.
7.
Patiekti su norimu garnyru ar salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital