Cukinijas nuplauti, nusausinti ir supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Nuluptą svogūną ir česnako skilteles supjaustyti kubeliais.
Keptuvėje įkaitinti sviestą. Kai sviestas suputos, suversti cukinijų griežinelius ir patroškinti ant vidutinės ugnies. dažnai maišyti. Po 5 minučių suberti svogūno kubelius, prieskonius ir pusę supjaustytų česnakų. Troškinti uždengtoje keptuvėje.
Puode užvirinti 2 1/2 l pasūdyto vandens, suberti makaronus, likusius česnakus ir įpilti šlakelį aliejaus. Virti 12 minučių ant silpnos ugnies. Išvirusius makaronus nuvarvinti sietelyje.
Itališką sūrį supjaustyti mažais kubeliais, o kitą sūrį smulkiai sutarkuoti. Sūrius išmaišyti. Prieš patiekiant makaronus apibarstyti sūrių mišiniu. Cukinijas pasūdyti ir patiekti su makaronais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)