Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
druskos, aliejaus
400 g morkų (spiralių)
4 svogūnai
200 g saliamo
1/8 l ketčupo
žiupsnelis maltų saldžiųjų paprikų
4 šaukštai susmulkintų laiškinių česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti.
Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2 šaukštais sviesto.
Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.